Open Dag op Boerderij Hof van Heden tijdens Rotterdam de boer op!

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei zijn de Rotterdam de boer op!-dagen. Boeren in en om de stad openen gezamenlijk hun deuren om iedereen te verwelkomen op hun erf! Hèt moment om te zien waar melk, aardappels, vlees en groenten daadwerkelijk vandaan komen. Je ontmoet boeren en tuinders op hun bedrijven.

‘De boer’ bestaat niet, ieder boerenbedrijf is weer anders. Dat ontdek je tijdens de Rotterdam de boer op!-dagen. Van Voorne-Putten tot Midden-Delfland, van de Krimpenerwaard tot aan de binnenstad van Rotterdam. Tientallen groene mooie plekken die bijdragen aan lokaal en biodivers voedsel rond Rotterdam openen hun deuren.
Je bent bij ons welkom op zondag 22 mei van 10:00 – 16:00 uur op Boerderij Hof van Heden in Geervliet! Ben je benieuwd wat ons motiveert als boerenfamilie? Kom langs! Wout en Corné Lugtenburg geven rondleidingen langs de akkerbouw-strokenteelt, Anneke Lugtenburg en Rosanne Lugtenburg ontmoet je op het erf en bij de droogbloemen.
Onze producten zijn in Rotterdam o.a. verkrijgbaar op Rotterdamse Oogst markt, bij Rechtstreex en in de boerderijwinkel bij Floating Farm Rotterdam
Kom, kijk en vraag maar raak! Beleef het leven op onze boerderij.