Pompoenproeverij op de boerderij 2023

Pompoenproeverij op de boerderij

Het pompoenseizoen is in volle gang en met deze heerlijke herfstgroente kun je van alles maken. Benieuwd hoe lekker gerechten met pompoen smaken? Kom gezellig proeven op vrijdagmiddag 20 oktober bij Boerderij Hof van Heden in Geervliet.

De familie Lugtenburg teelt zes jaar allerlei soorten, maten en kleuren eetbare pompoenen. Van mini's tot grote joekels en van oranje tot grijze, groene én de spaghetti-pompoen. Keuze genoeg! En reuze gezond, want pompoenen bevatten weinig calorieën en veel vezels.

Op het menu staan heerlijke warme en koude gerechten en lekkernijen. Natuurlijk allemaal met pompoen en ook geschikt als je glutenvrij eet.

De proeverij wordt verzorgd door Jeandrine, Christanne en Anneke. Ze geven je graag uitleg over wat je allemaal met pompoen kunt maken en hoe je dit doet. Ook zijn er allerlei soorten verkrijgbaar zodat je meteen thuis aan de slag kunt. 

Nieuw dit jaar is de kraam met overheerlijke kaas van Boer Bergh uit Simonshaven. Want kaas en pompoen zijn een heerlijke combinatie.

Kom gezellig langs en laat je inspireren om zelf meer met pompoen te koken en bakken.

Pompoenproeverij op boerderij Hof van Heden
Vrijdag 20 oktober, tussen 13.00 en 16.30
Ringdijk 14, Geervliet

De PompoenProeverij is binnen, in onze schuur. Parkeren op ons erf.